Gastenboek


Scroll naar beneden om een reactie te plaatsen.

80 Reacties

 1. Vandaag een privé workshop gedaan in vogelpark Avifauna met Siebe. Ik maakte al mijn foto’s eerst in de automatische stand. Tijdens de workshop heb ik onwijs veel geleerd en ben ik vertrouwd geraakt met alle standen van de camera, zodat ik nooit meer een foto op de automatische stand hoef te maken. Een onwijs gezellige en leerzame ochtend! Ik heb alles geleerd wat ik van tevoren had verwacht + extra. Onwijs veel tips en trucs doorgenomen.

 2. Een hele leuke workshop afgelopen zaterdag gehad van Siebe. Ik heb er echt veel van geleerd. Zal zeker geleerde dingen in de praktijk brengen tijdens het foto’s maken.

 3. Fijne prive workshop gehad. Onwijs veel geleerd, waardoor ik nu zelf aan de slag kan. Door de goede informatie weet ik nu hoe ik de camera het best kan gebruiken. Siebe legt alles heel gepassioneerd en fijn uit! Hierdoor is het gemakkelijk op te pakken en kan je het in de praktijk brengen. Nu vooral lekker oefenen en de geleerde stof in de praktijk brengen 🙂

 4. Vandaag een gezellige, maar vooral leerzame ochtend gehad met Siebe. Hij legt alles duidelijk uit en praat met passie over het fotograferen. Nu ik weet waar ik op moet letten, kan ik aan de slag met oefenen! Bedankt!

 5. Helaas konden wij door omstandigheden niet aan de groepsworkshop deelnemen, maar gelukkig wilde Siebe ons wel een prive workshop geven. Een groot pluspunt was dat we een camera bij Siebe konden lenen, waardoor wij allebei een camera tot onze beschikking hadden.
  Een interessante en leerzame workshop gehad. Deskundige uitleg met veel info.
  Nu veel oefenen om het geleerde in de praktijk te brengen.

 6. De prive workshop fotograferen gedaan. Doel: bewuster fotograferen met een verwachte uitkomst. De driehoek sluitertijd, diafragma en ISO doorgenomen en de diverse mogelijkheden om van een foto een topfoto te maken. Vooral met practische voorbeelden ondersteund wat ik heel fijn vind. Uitleg was duidelijk en veel ruimte voor stellen van vragen. Ben met heel veel kennis en tips richting huis gegaan. Ga zeker lekker veel aan de slag! Absolute aanrader!!

 7. Een leerzame ochtend waarin we veel tips en tricks hebben gekregen van Siebe. Hij is heel enthousiast en legt veel uit. Vooral ook hoe je anders kan kijken, waardoor je mooie en interessante foto’s kunt maken.
  Hartelijk dank voor de gezellige ochtend en het toezenden van de mooie foto’s achteraf.

 8. Beste Siebe,

  Dank voor je fantastische workshop voor smartphone tijdens onze familiedag!
  We hebben allemaal genoten, van 11 jaar tot 75, veel plezier gehad en heel veel geleerd met prachtige foto’s als herinnering.
  De passie voor je vak dat je met enthousiasme overbrengt heeft onze dag heel mooi gemaakt.

  Familie uit Amstelveen

 9. De foto cursus van afgelopen zondag was een leuke en duidelijke informatieve cursus over fotograferen. Omdat we net een nieuwe camera hebben gekocht was alle informatie welkom. We hebben veel geleerd over belichting, diafragma en sluitertijd. We kregen veel informatie op de ochtend en waren daarom ook erg blij dat we de informatie ook op papier krijgen. Sieb is heel kundig op gebied van fotografie en enthousiast vertellen. Wij zijn nog maar aan het begin en we denken nog wel eens een vervolg cursus bij Siebe te nemen.

 10. Dankzij Siebe zal het nemen van foto’s nooit meer hetzelfde zijn. De drie belangrijkste punten bij het nemen van een foto zit voor altijd in mijn geheugen gegrift. Sluitertijd, Diafragma en de Iso. Dit maakt fotograferen toch ook weer wat uitdagender dan alleen maar alles op de automatische piloot te doen. Siebe is geduldig en legt alles goed uit. De tijd vloog voorbij, voordat we er erg in hadden was de tijd al om. Dan toch kon Siebe het niet laten om nog even wat extra handigheidjes met je door te nemen tijdens de wandeling naar de uitgang. Je ziet dan met hoeveel passie hij zijn werk doet. Wie weet tot een volgende keer!! Groetjes Mark

 11. Vanmorgen de privéfotografiecursus gedaan bij Siebe, samen met mijn man. Siebe is een echte leermeester. Hij neemt de tijd en legt in duidelijke taal de functies van de camera uit. Indien nodig herhaalt hij het. Een leuke afwisseling van informatie + met het geleerde aan de slag gaan. Wij waren nog nooit in het Haarlemmermeerse bos geweest, maar het was een mooie locatie voor deze cursus. Als kers op de taart had Siebe ook nog een paar mooie foto’s van ons gemaakt. Bedankt voor de heldere uitleg. Wij kunnen niet wachten om verder te gaan oefenen. Wie weet tot een volgende keer.

 12. Vanmiddag een prive workshop van Siebe gehad. Wat een bevlogen man die op een simpele manier uitlegt waar het allemaal om draait in de fotografie. Na afloop de uitleg nog toegestuurd gekregen. Ik ben een stuk wijzer en zelfverzekerder geworden en kan het iedereen aanraden.

 13. Ik heb een hele leerzame middag gehad met Siebe. Hij heeft veel informatie gegeven en zich prima aangepast aan mijn beginners niveau! Ik kon het goed volgen. Hij is erg enthousiast en de tijd vloog voorbij. Achteraf de informatie nog eens digitaal gehad wat fantastisch is!

 14. Een leerzame, leuke ochtend gehad. Siebe is een aangenaam persoon die de theorie en praktijk rustig, helder uitlegt zonder dat het saai wordt. Het vak fotografie krijgt op deze manier een heel andere dimensie. Echte aanrader!

 15. Vanmorgen een foto workshop gehad van Siebe. Nu zijn de drie belangrijkste dingen van een camera me duidelijk geworden. ISO-waarde, sluitertijd en diafragma, allemaal termen waar ik wel van gehoord had maar hoe het nou precies zat wist ik niet. Dankzij de heldere uitleg van Siebe is dat me duidelijk geworden. Nu aan de slag met de camera om de mooiste plaatjes te schieten.
  Siebe, bedankt voor je goede uitleg en je geduld!

 16. Een hele leerzame en gezellige ochtend gehad. Siebe is een enthousiast verteller en legt alles heel duidelijk uit. Nu flink gaan oefenen en nooit meer op “automatisch” fotograferen! Bedankt Siebe

 17. Ik heb een hele leuke, gezellige en leerzame ochtend gehad. Ik heb heel veel informatie en tips gekregen, waarmee ik wat kan. Een absolute aanrader.

 18. Enige tijd geleden ( april) is Siebe bij ons op locatie geweest. Het was een zeer leerzame workshop, we zijn anders gaan kijken door de camera. Niets meer op automatische piloot, alles handmatig. Nu de tijd pakken om te gaan oefenen, dit gaat vast lukken met de handige pdf informatie. Siebe heel erg bedankt voor de workshop. komen vast een keer terug voor een vervolg cursus. Groeten van de dames uit Aalsmeer.

 19. Onlangs een fotocursus bij Siebe gevolgd. Er is mij veel duidelijk geworden betreffende de ISO-waardes, sluitertijden en diafragma’s. Ik ben nu niet ‘bang’ meer om deze waardes handmatig in te stellen.

 20. Op de kinderboerderij een fijne, leerzame workshop gehad. Siebe legt heel deskundig uit en geeft goede tips en trucs. Vanaf dat moment kijk je heel anders naar je camera. Kortom, leven met een camera is niet meer hetzelfde sindsdien 😉

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *