Gastenboek


Scroll naar beneden om een reactie te plaatsen.

80 Reacties

 1. Een fantastisch leerzame middag met Siebe doorgebracht. Siebe wat heb je het ons goed uitgelegd en wat ben je een enthousiaste bevlogen leermeester! Wij gaan het geleerde in praktijk brengen. Tegen de tijd dat wij aan verdieping toe zijn, nemen wij graag weer contact met je op!

  Raymond & Birgitta

 2. Gisteren een super interessante workshop gehad van een bevlogen Siebe. Had zoiets eigenlijk veel eerder moeten doen. Heb nu een veel beter beeld van de mogelijkheden van mijn camera.

 3. Super leuke en leerzame workshop gehad vandaag van Siebe. Nu snel de opgedane kennis in praktijk brengen!

 4. Vandaag heb ik mijn vriendin verrast met een foto workshop gegeven door Siebe!

  Siebe heeft mij een leuk cadeaubon verstuurd waar ik mijn vriendin mee heb verrast.

  In het Haarlemmermeerse Bos heeft Siebe ons de belangrijkste dingen uitgelegd van een spiegelreflexcamera. Deze dag was zo gezellig en vooral zeer leerzaam!!

  Siebe heeft ons op een professionele maar ook prettige wijze uitleg gegeven en voorbeelden laten zien van hoe je goede foto’s kunt maken met een spiegelreflexamera en waar je op dient te letten; zowel technisch als op het gebied van creativiteit. Wij hebben hem veel vragen gesteld en wat weet hij toch veel af van de foto camera’s!

  Na de workshop zijn we thuiszelf in de omgeving zelf verder gaan fotograferen met de opgedane kennis!!

  En Siebe! Je hebt ons gemotiveerd en nog meer enthousiaster gemaakt over de kunst van het fotograferen met een spiegelreflexcamera!! Daarvoor willen wij jou met deze woorden ons hartelijke dank uitdragen aan jou!

  Blijf zo door gaan met de workshops en jouw foto projecten, super dat je dit werk doet!!

  Hartelijke groeten,
  Donovan Amatirsat & Abigail Nectar

 5. Afgelopen zondag heb ik bij Siebe een fotocursus gevolgd in Haarlem bij de molen de Adriaan.
  Siebe is erg enthousiast en de uren vlogen om. Ik heb van Siebe geleerd om in de programma standen S en A te fotograferen en daar ga ik nu veel mee oefenen. Ook weet ik meer over de mogelijkheden van mijn camera.
  Vooral de mogelijkheid van functietoewijzing van de ISO vind ik erg handig.
  Ik ga met goede moed binnenkort op vakantie naar Botswana en ben er van overtuigd dat ik nu met mooiere
  plaatjes terugkom. Dank je wel Siebe !

 6. Afgelopen zondag een uiterst informatie ochtend gehad met Siebe in het Haarlemmermeerse bos. Helaas was het halve bos (met uiteraard alle mooie stukjes) niet toegankelijk ivm Mysteryland. Dit was echter geen probleem omdat Siebe genoeg mogelijkheden ziet om goede foto’s te maken. De ochtend werd afgewisseld met informatieve- en oefenmomenten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier foto’s maak.
  Achteraf ook de befaamde PDF ontvangen waardoor ik alles nog een keer rustig kan doorlezen. En nu: oefenen, oefenen, oefenen.

  Siebe, bedankt.

 7. Wij hebben op een, met regen dreigende, zondag een goede oefenstage gehad bij Siebe. Je raakte niet uitgepraat over de verschillende technieken van de fotografie, de mogelijkheden die wij met onze systeemcamera hebben en wat er allemaal komt kijken bij de grote 3: ISO, Diafragma en sluitertijd. Ja Siebe, ik heb vanmorgen nog even alles herhaalt wat je gisteren vertelde. Natuurlijk niet alles, maar we zijn heel blij met je pdf bestand, waarin we alles nog eens rustig kunnen doornemen. En het staat er bijzonder duidelijk op. Waarvoor onze hartelijke dank. En natuurlijk ook voor je enthousiasme.

 8. Gister een cursus gehad in Blijdorp, het was geweldig! Ik fotografeerde altijd in de automatische stand, maar door de uitleg en tips&tricks van Siebe en Su weet ik nu veel beter wat ik allemaal met mijn camera kan. En het is echt niet nodig om een spiegelreflex camera te hebben. Ik heb alleen een compactcamera en die kun je prima gebruiken voor de cursus!

 9. Gisteren heb ik een hele leuke, gezellige en leerzame dag gehad in Blijdorp. Siebe is enorm enthousiast en weet heel veel te vertellen over je camera en alles wat er mee mogelijk is. Gedurende de dag veel tips&tricks gekregen. Je krijgt na afloop een mooi naslagwerk waarin al het vertelde nog eens uitgebreid beschreven wordt. Ik zal vanaf vandaag nooit meer in de automatische stand fotograferen! Siebe en Su, bedankt!

 10. Gisteren heb ik de workshop in Blijdorp gevolgd. Siebe is een erg enthousiaste docent en zorgt er samen met zijn vrouw voor dat je een leerzame en ook leuke dag hebt. Heb zeker weer tips gekregen waar ik wat aan heb.

 11. Een super ochtend gehad in de Keukenhof. Gezellig, leuk en interessant en dat allemaal tussen de bloemen 🙂 Ondanks de kou en de hoosbuien bleef Siebe enthousiast uitleg geven over sluitertijd, diafragma, composities en witbalans. Vooral het samen foto’s maken en de directe terugkoppeling vond ik zeer prettig.
  En ook nog eens onwijs mooie foto’s van mijn man en mij tussen de tulpen toegestuurd gekregen.
  Helemaal TOP!!
  Dank je wel Siebe

 12. Als verrassing had ik voor mijn moeder een privecursus geregeld. Siebe heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder en ik een fantastische dag hebben gehad. Mijn moeder heeft veel tips & tricks gekregen. Siebe is iemand die weet waar hij het over heeft en is erg enthousiast. We werden na de cursus nog verrast met prachtige foto’s die Siebe van ons had gemaakt. Heel erg bedankt voor de fijne dag!

 13. Vandaag 2 april 2017 hebben wij een privé cursus gehad van Siebe. Wij hadden al eens een basis cursus gehad bij een ander maar Siebe heeft ons nog zoveel meer bijgeleerd en was super gezellig. Echt een aanrader.

 14. Je kent het wel, spullen aanschaffen maar weten te gebruiken ……. Zo ook een fototoestel. Fijn zo’n automatische stand, veilig en yep, je maakt aardige ‘kiekjes’ waarop mensen beleefd positief reageren. Maar is dat alles??? Nee dus!
  Heerlijke ochtend gehad met Siebe in het Haarlemmermeerse Bos! De basiskennis zit is er nu echt in, heldere begrijpelijke instructies. Het voelt naar meer.
  Dank je wel Siebe!

 15. Vandaag een workshop van Siebe gehad en enorm veel geleerd. Ondanks de kou bleef Siebe enthousiast en hebben we mooie foto’s kunnen maken.
  Ik hoef niet meer bang te zijn voor de knopjes op mijn camera.
  Heel erg bedankt Siebe!

 16. Vanmorgen een superleuke en leerzame workshop gehad van Siebe, samen met mijn zusje in het Haarlemmermeerse Bos. Heel veel geleerd en veel praktische informatie gehad over fotografie en de omgang met de camera. Siebe legt alles heel duidelijk en enthousiast uit, hij weet ontzettend veel, het maakt ook niet uit welke camera je hebt! Ondanks de kou erg en het lastige licht onwijs mooie foto’s kunnen maken en goede tips hoe om te gaan met lastig licht. Zou deze workshop zeker aanraden!

 17. Super ochtend gehad! Tips en trics geleerd die ik nooit uit een boekje had kunnen halen en met geduld en enthousiasme legt Siebe alles uit. Heel kundig en fijn om nu zelf aan de slag te kunnen. Super dank!

 18. Afgelopen zaterdag een interessante workshop gehad samen met een goede kennis. Duidelijk uitleg en tips van Siebe gekregen hoe we onze camera moeten gebruiken als deze niet in de automatische stand staat. Tips waar we zelf niet op waren gekomen. Het was erg leerzaam en kunnen op deze manier met nog meer plezier gebruik maken van onze spiegel reflexcamera.

 19. Vandaag heb ik een hele leuke en leerzame dag gehad! Veel geleerd over de bediening van mijn camera. Ik weet nu de juiste instellingen te vinden voor een foto zoals ik het wil. Zeker een workshop die ik zou aanraden!

 20. Op donderdag 14 juli gaven Siebe en Su een fotoworkshop aan 30 leraren van het Wellantcollege Westplas mavo uit Aalsmeer. Het was onderdeel van hun personeelsdag. Na een enthousiaste presentatie met mooie foto’s, veel voorbeelden en tips&trucs gingen wij op stap om het geleerde in de praktijk te brengen. Onderweg kregen wij al direct feedback om mooiere foto’s te maken. Door het insturen van foto’s naar Siebe kregen wij achteraf ook nog feedback. Een geslaagde cursus met mooie resultaten en tevreden collega’s. Een echte aanrader!!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *