Gastenboek


Scroll naar beneden om een reactie te plaatsen.

78 Reacties

 1. Vandaag hebben mijn man en ik een workshop fotograferen bij Siebe gedaan. Dat was behalve gezellig ook heel leerzaam. Siebe weet het rustig en deskundig uit te leggen en vat ook regelmatig samen. Nu moeten we veel oefenen om ons dit allemaal eigen te maken. Maar dat gaat wel lukken.
  We kunnen deze workshop echt aanraden!

 2. Dank je wel dat ik last-minute nog een spoedcursus kon volgen. Ik vind het erg leuk en vooral leerzaam en heb erg veel zin om mooie foto’s in Maleisië te gaan maken!
  Absoluut een aanrader!

 3. Zaterdag 2 juli privé photoworkshop gehad in Hoofddorp Haarlemmermeersebos.
  Ik fotografeerde meestal in automaat,maar deze dag heb ik geleerd om je sluitertijd ,diafragma,en fliteser te gebruiken.Siebe gaf duidelijk en rustig uitleg.
  Aanrader.JA

 4. Heel simpel, maak een afspraak met Siebe 🙂
  Mijn ervaring met lightroom 0,0
  Maar wat een geweldig programma en een luxe.. Workshop gewoon aan huis! Ook al moet ik nog een hoop oefenen, Siebe heeft mij in die paar uur ontzettend veel geleerd en laten zien. Hartelijk bedankt!

 5. Afgelopen zaterdag een zeer interessante en gezellige cursusdag gehad in het park in Hoofddorp. Goede en duidelijke uitleg gekregen en er zeker veel van opgestoken

 6. Een ontzettend leuke en vooral leerzame workshop gehad met Siebe. Veel theoretische kennis opgedaan die rustig wordt uitgelegd en in de praktijk gelijk wordt geoefend. Echt een aanrader voor mensen die hun toestel goed willen leren kennen!

 7. Een leuke en nuttige ochtend met Siebe doorgebracht, waarin hij me de beginselen van de fotografie heeft uitgelegd. Duidelijk en praktisch, precies wat ik zocht. En nu foto’s maken. Siebe , bedankt!

 8. Op 24-02-2016 heb ik een fotoworkshop gehad. Siebe heeft mij alles goed uitgelegd, daarna gelijk de praktijk. Siebe heeft mij veel geleerd en goede tips gegeven. Ik moest de volgende dag foto’s maken en dat heeft gelijk een goed resultaat opgeleverd. Bedankt Siebe, voor deze leerzame dag.
  Dit is een grote aanrader.

 9. Ontzettend leuke en leerzame workshop gehad in het Vondelpark. Dank Siebe!
  Het was een koude maar mooie dag. Veel praktische tips, fijn om het meteen in de praktijk te brengen. Siebe legt alles heel rustig en begrijpelijk uit. Ga alles nog eens goed nalezen in de PDF die nagestuurd is en ga met plezier met mijn camera aan de slag.

 10. Gisteren in Haarlem een zeer leerzame cursus gehad van Siebe. Ik fotografeerde nog vrij veel in de automatische standen maar ben gisteren een stuk wijzer geworden.
  Diafragma’s, sluitertijden en ISO zijn nu veel duidelijker geworden. Dit gaat me absoluut helpen om vanaf nu betere en mooiere foto’s te maken.
  Siebe, bedankt!

 11. Wat een mooi verjaardagskado was dit. Een workshop fotografie van Siebe. Op zondagochtend 5 juli heeft hij mij in het Vondelpark met speels gemak gevoerd langs sluitertijden, diafragma’s en ISO’s. Ik was een leek en heb heel veel geleerd. Siebe is enthousiast en dat heeft hij zeker op mij overgebracht. Mede door hem heb ik er een hobby bij. Ik kan deze workshop iedereen aanraden.

 12. Afgelopen zaterdag 23 mei hebben we een privé workshop van Siebe gehad in Haarlem. We hebben veel geleerd en veel handige tips gekregen die we gelijk de volgende dag in praktijk hebben gebracht. Dank voor de leerzame workshop en het sturen van de foto’s van ons, erg leuk.

 13. Dank Siebe voor de leerzame middag.
  Mijn doel is bereikt, ik weet eindelijk hoe ik anders met mijn camera kan spelen, meer dan alleen de automatische stand. Dit had ik niet uit de boeken kunnen leren; door de praktijk en de interactie begrijp ik eindelijk waar diafragma, sluitertijd en ISO voor dient, maar weet ik ook meer over compositie. Ook erg fijn om toegang tot het naslagwerk op je site te hebben.

  Nu aan de slag met oefenen!

 14. Gisteren (13-04-2015) een hele leerzame ochtend gehad met een prive cursus in het Haarlemmermeerse bos van Siebe. Ik ben nog een echte beginner maar na deze ochtend weet ik hoe mijn camera werkt en kan ik ermee aan de slag.

  Het is zeker een aanrader!!

 15. Vandaag een privé workshop gehad van Siebe in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Was erg leuk en ik heb spelenderwijs ook veel geleerd. De Amsterdamse waterleidingduinen is een goede plek voor de workshop door de mooie natuur en de vele hertjes. Ik heb goede tips meegekregen om mijn passie voor fotografen mee uit te breiden!

 16. Op 26 oktober heb een een leuke en interessante cursus gehad van Siebe in het Haarlemmermeerse Bos. Het eerste Siebe vertelde dat je de camera niet op automatische moet laten staan, maar zelf moet kunnen beslissen over tijd, diafragma. Ik heb er tegen verwachting in veel aan gehad. Nu is het aan mij natuurlijk om mij dit goed eigen te maken.

  Siebe, hierbij mijn hartelijke dank voor de leerzame ochtend.

 17. Vandaag op een zonnige novemberdag kreeg ik van Siebe en Su een privecursus fotografie die ik voor mijn verjaardag had gehad. Ik was absoluut beginner in de digitale spiegelreflexfotografie, en in een ochtend heb ik zo veel geleerd dat ik nu zelfstandig met mijn camera aan de slag kan. In het Vondelpark hebben we eerst alle knopjes op mijn camera doorgenomen, en vervolgens geoefend om veel verschillende soorten ‘scenes’ in beeld te brengen; landschappen, bewegende mensen, close-up, veraf, luchten, dieren, noem maar op.. Siebe legde telkens eerst de theorie uit en vervolgens mocht ik oefenen. Hij liet ook zijn eigen foto’s zien en somde op wat er telkens goed ging en hoe het nog beter kon. Het was een superleerzame en veelzijdige dag. Naderhand kreeg ik zelfs nog extra informatie over wat hij had uitgelegd, en extra tips voor evt. flitsers en lenzen die ik overwoog aan te schaffen. Siebe’s enthousiasme is aanstekelijk en ik heb nu veel zin om zelf aan de slag te gaan!

 18. Samen met mijn dochter een leerzame ochtend gehad.
  De av en tv stand zijn goed besproken geweest en de mogelijkheden zijn enorm. We gaan ermee aan het werk.
  Siebe bedankt voor je goede en enthousiaste uitleg.

 19. Vanochtend een hele geslaagde en leerzame workshop gehad. Ik heb nog een hoop te leren maar met alle tips gaat het vast
  lukken om voortaan mooie foto’s te kunnen maken!
  Siebe, bedankt!

 20. Bedankt voor de workshop Lightroom! Het wordt nog heel veel oefenen om net zo bedreven te worden als Siebe met het programma, maar met alle tips & tricks die ik heb geleerd in 3 uurtjes tijd zou het moeten lukken!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.