Fotografie tips

Luminar

fotografie tips

Software Luminar

Er is geen 1 programma dat alle mogelijkheden heeft. Zo is Lightroom bijvoorbeeld goed in het plaatselijk bewerken van een foto.

Luminar is uitermate geschikt voor beginners. Het heeft krachtige AI (artificial intelligence) tools, waarmee je gemakkelijk in een paar seconden jouw foto mooier kan maken. Indrukwekkend en simpel om te doen zijn nu een lucht vervangen en een portret verfijnen.

Wil je meer leren over dit programma? Neem contact met ons op.

Online Lightroom 1 op 1

fotografie tips

Workshop via Skype

Simpel en snel jouw foto’s mooier maken in Lightroom. Ook als je er nog helemaal niets van weet, kan ik je daarbij helpen.
Dat kan gemakkelijk met Skype of ik kom bij jouw thuis.

Voor al jouw vragen omtrent fotografie, Lightroom, Luminar, camera instellingen kunnen we een Skype sessie inplannen.
Ik kan dan bijvoorbeeld meekijken met jouw foto’s in Lightroom. Uitleg en aanwijzingen zijn direct mogelijk!

Niet de automatische stand

fotografie tips

De 1e stap!

Je kunt op verschillende manieren jouw fotografie en foto’s verbeteren. Daarbij kan software zoals Lightroom of Photoshop je bij helpen.
Maar het begint natuurlijk eerst in de camera zelf en de juiste instellingen.
Fotografeer je nog in de automatische stand van de camera?

De 1e stap voor betere & mooiere foto’s is om niet meer in de automatische stand te fotograferen. Dat is gemakkelijker dan je denkt. Wij kunnen je hierbij helpen. 

Blijdorp Fotografie

Blijdorp Fotografie

Blijdorp Fotografie. Een vergeten hoek in de dierentuin Blijdorp (Rotterdam) is de Victoria Serre. Gelegen tussen de apen en de flamingo’s.

Lees meer
De foto net iets interessanter

De foto net iets interessanter

Iets toevoegen in de compositie Als het oog ergens naar toe wordt getrokken in de foto, kan dat de foto interessanter maken. Een foto met bijvoorbeeld mensen daarin (misschien onherkenbaar), kan de foto net iets leuker (spannender) maken. Maak bijvoorbeeld eerst een...

Lees meer
Laag bij de grond fotograferen

Laag bij de grond fotograferen

Tips voor een andere compositie Blijf niet altijd staan bij het fotograferen. Loop rond en bekijk het eens van een andere hoek. En ga ook eens zitten (op een stoel of op de grond) voor een net iets ander beeld. Bij het fotograferen van kinderen en dieren is het vaak...

Lees meer
Schaduw in de foto

Schaduw in de foto

Schaduwspel: let op licht & schaduw Om een compositie interessanter te maken, kunnen we spelen met het licht. Maar ook met de schaduw. Een opvallende schaduw kan een extra element toevoegen aan de compositie.   Compositie met schaduw in de foto Wees je...

Lees meer

Meer tips bekijken!

Maak een keuze in het menu: